Kokkausta K-ryhmän ammattimessuilla 2025

Olimme K-ryhmän vuoden merkittävimmässä ammattitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 1.11.2025.

Messuosastolla, yhdessä Champin kanssa, esittelimme messuvieraille kehittämäämme Portobello tartaria – umamisen kasvisversion klassisesta tartarista. Annoksen täyteläinen, "lihaisa" maku yhdistettynä rapeaan sipuliin ja parmesaanimajoneesiin sai runsaasti kiitosta. Tartari toimii erinomaisesti sekä alkuruokana että pieninä amuse-bouche-annoksina. Kurkkaa reseptivideo tästä: Portobello Tartar.

Yhteistyö Champin kanssa sujui erinomaisesti. Suunnittelimme reseptin yhdessä, testasimme annoksen ennen messuja ja toteutimme sen live-demona osastolla. Vieraat saivat samalla konkreettisia vinkkejä portobellon käyttöön ruoanlaitossa.

Kiitos kaikille, jotka pysähtyivät maistamaan ja juttelemaan, tällaiset hetket tekevät meidän työstä merkityksellistä. 

Seuraava
Seuraava

Habitare 2025