Habitare 2025
Meillä oli aivan huikea viikko Habitaressa – oltiin mukana kokkaamassa viisi päivää putkeen yhdessä Noblessan ja Mielen kanssa. ✨
Tarjoiluissa ja keittiön stailauksessa haluttiin nostaa esiin satokautta ja sesongin herkkuja.
Kokonaisuuteen kuului:
Ruokatarjoilut ja stailaus – suunnittelimme ja toteutimme annokset, joissa yhdistyi ajankohtaiset maut ja houkutteleva visuaalisuus. Stailasimme Noblessan keittiön teeman mukaisesti.
Sisällöntuotanto – kuvasimme ammattitason valokuvat asiakkaiden käyttöön sekä loimme materiaalia sosiaaliseen mediaan ja jälkimarkkinointiin, jotka jaettiin samalla asiakkaiden tilille.
Yleisöelämykset – jaoimme reseptejä, keskustelimme kävijöiden kanssa ja pysäytimme messuvieraat ruoan äärelle.
Päästiin loihtimaan kaksi erilaista annosta:
Suolainen herkku – rapeaksi fritattua wonton-taikinaa, puolikuivattuja tomaatteja ja täyteläistä vuohenjuustokreemiä. Se oli täydellinen yhdistelmä rapeutta, suolaisuutta ja pientä makeaa vivahdetta.
Makea herkku – rapea ruiskeksi, jonka kanssa tarjoiltiin pehmeää mascarpone–valkosuklaavaahtoa ja itsepoimituista mustikoista tehtyä hilloa. 💙
Jos nämä annokset jäivät kutkuttamaan, hyviä uutisia: reseptit molempiin löydät Instagram ja TikTok julkaisuista.
Parasta kaikessa oli kuitenkin ihmiset – kaikki ihanat kohtaamiset, keskustelut ja hetket, joita jaettiin yhdessä yleisön kanssa. Oli hienoa nähdä, miten ruoka yhdistää, herättää kiinnostusta ja saa ihmiset pysähtymään hetkeksi keskellä messuhälinää.
Habitaressa meitä ilahdutti ihanat kohtaamiset, upea Noblessan keittiö sekä Mielen laitteet, joilla kokkailu sujui viimeisen päälle.
Iso kiitos vielä Noblessalle ja Mielelle yhteistyöstä ja siitä, että saatiin olla osa tätä upeaa kokonaisuutta.
Kiitos kaikille, jotka kävitte moikkaamassa – olipa hieno kokemus! 🙌
- Noora & Petra