Petra Väänänen
Ruoka-alan moniosaaja.
“Uteliaisuus, luovuus ja rakkaus tekemiseen ohjaavat minua kaikissa projekteissani. Nuoren sukupolven edustaja alalla, johon tunnen todellista intohimoa. Nautin siitä, että pääsen tekemään asioita joita rakastan. Valmistuin kokiksi keväällä 2023 (Perho Liiketalousopisto).
Minulla on kokemusta mm. Culinary Arts & Design -opinnoista Bangkokin yliopistossa sekä harjoittelusta maailman parhaassa kolmen Michelin-tähden ravintolassa. MasterChef 2022 Suomi -kilpailu opetti tavoittelemaan unelmiani, ongelmanratkaisutaitoja sekä luottamaan itseeni joka tilanteessa. Valmistuin myös keväällä 2024 Sertifioiduksi Stressinhallinan valmentajaksi (Ursus Program, 2024)
Saavutuksia:
Bangkok University International (2020-2021)
Ravintola Noma (2021)
MasterChef Suomi titteli (2022)
Yhteistyö Mielen kanssa (2022->)
Key Note Speaker Business Finlandin Finnish Food Summitissa (2023)
Sertifioitu Mind Coach (2024, Ursus Program)
Yhteistyö Bamix (2024-2025)
Mökkiruokaa läpi vuoden (Fours Seasons of Cabin cooking ) esikoisteos (2024)