Ruoka-alan moniosaaja | MasterChef Suomi 2022 -voittaja | keittokirjailija & sisällöntuottaja
“Uteliaisuus, luovuus ja rakkaus tekemiseen ohjaavat minua kaikissa projekteissani.”
Olen nuoren sukupolven ääni suomalaisessa ruokakentässä – intohimoinen tekijä, joka yhdistää huippuluokan ravintolakokemuksen, kansainväliset opinnot ja oman luovan näkemyksensä. Työni ytimessä on ruoan opettaminen kokkikouluissa, ruokasisältöjen tuottaminen lehtiin, brändeille ja niin asiakkaiden kuin omaan sosiaaliseen mediaan. Lisäksi kokkaan tapahtumissa, joissa ruoka saa ihmiset yhteen ja synnyttää elämyksiä.
Valmistuin kokiksi keväällä 2023 Perho Liiketalousopistosta suorittaen opintoni fine dining ravintoloissa sekä culinary konsulttina start-upissa. Lisäksi minulla on kokemusta myös Culinary Arts & Design -opinnoista Bangkokin yliopistossa sekä työstä kolmen Michelin-tähden ravintola Nomassa. MasterChef Suomi 2022 -voitto oli käännekohta, joka vahvisti urani suuntaa ja kehitti ratkaisemaan paineen alla syntyviä ongelmia.
Ruoan lisäksi olen syventynyt stressinhallintaan ja mielen valmennukseen, valmistuen keväällä 2024 Sertifioiduksi Stressinhallinnan valmentajaksi (Ursus Program). Näiden kahden maailman yhdistäminen – ruoka ja mielen hyvinvointi – on osa ammatillista missiotani.
Saavutuksia ja virstanpylväitä
Bangkok University International, Culinary Arts & Design (2020–2021)
Ravintola Noma, Kööpenhamina (2021)
MasterChef Suomi 2022 -voittaja
Mielen makuillta yhteistyö (2022–>)
Keynote Speaker, Business Finland – Finnish Food Summit (2023)
Sertifioitu Mind Coach (Ursus Program, 2024)
Brändiyhteistyö Bamix (2024–2025)
Esikoiskirja: Mökkiruokaa läpi vuoden – Four Seasons of Cabin Cooking (2024)